Home

Decoratieve chevron

Onze diensten

Decoratieve chevron

Vergadermanagement

Vergader management

Onze vergaderapplicatie
Pijl decoratief
Decoratieve chevron
Papierloos vergaderen

Stroomlijn eenvoudig jouw vergaderproces

Met Politiek Portaal is het mogelijk om de juiste informatie op het juiste moment te publiceren en verspreiden. Bespaar tijd én papier door jouw vergaderproces volledig te digitaliseren en stroomlijnen. Met één druk op de knop vinden wat je nodig hebt? Het kan met NotuBiz. Alles is makkelijk digitaal te raadplegen via ieder device!

Voorbeeld afbeelding vergaderapp
Decoratieve chevron
Extra ondersteuning

Welke ondersteuning past bij jouw eisen en wensen?

Politiek Portaal is modulair op te bouwen. Je kiest zelf welke diensten en modules het beste bij jow wensen en behoeftes past. Zo sluit onze oplossing altijd aan bij jouw specifieke werkproces! Ook ons vergaderplatform is naar wens uit te breiden met extra ondersteuning.

Decoratief icoon

Vergaderapp

Met onze digitale vergaderapp NotuBox kan je moeiteloos papierloos vergaderen op ieder gewenst apparaat. Alle benodigde informatie is via de app te raadplegen. Onderlinge afstemming en communicatie tussen vergaderdeelnemers verloopt via de app snel en eenvoudig. Zo kan je jouw vergaderingen efficiënt voorbereiden.
Decoratief icoon

Webomgeving

Als klant beschik je over een overzichtelijke webomgeving; Politiek Portaal. Dit portaal kan je naar eigen inzicht en (huis)stijl opbouwen. Op het portaal wordt al jouw informatie gepubliceerd en komen alle functionaliteiten samen. Zo is jouw informatie eenvoudig vanuit één systeem voor iedereen te raadplegen.
Ben je ook geïntereseerd in ons informatieportaal? Bekijk onze pagina over documentmanagement
Extra ondersteuning
Pijl decoratief