Home

Decoratieve chevronDecoratieve chevron

Whitepapers

Whitepapers

Download onze nieuwste kennisitems

We bieden je praktische kennis en informatie over diverse thema's binnen bestuurlijke besluitvorming. Verrijk je kennis met onze gratis whitepapers, onderzoeksrapporten en infographics.

Voorbeeld whitepaper

Bestuurlijke besluitvorming

Whitepaper Snel en eenvoudig voorstellen agenderen

Een integraal agenderingsproces in slechts enkele stappen? Bij NotuBiz is het mogelijk. Wil je meer weten download dan ons whitepaper waarin we ingaan op alle stappen; van opstellen naar publiceren!

Vergaderen

Whitepaper Snel en eenvoudig voorbereiden en vergaderen

Een efficiënt voorbereidings- en vergaderproces vanuit één platform? Bij NotuBiz is het mogelijk. Wil je meer weten download dan ons whitepaper waarin we ingaan op de verschillende stappen die daarbij komen kijken!

Voorbeeld whitepaper

Bestuurlijke besluitvorming

Whitepaper Een volledig integraal besluitvormingsproces

Een volledig integraal besluitvormingsproces in zeven stappen? Bij NotuBiz is het mogelijk. Wil je meer weten download dan ons whitepaper waarin we ingaan op alle zeven stappen; van agenderen naar archiveren!

Voorbeeld whitepaper

Archiveren

Whitepaper Digitaal archiveren vanuit een RIS, BIS of SIS

In dit whitepaper nemen wij je mee in het belang van digitale archivering, de wettelijke eisen en normen en leggen wij uit waarom videotulen het beste vanuit een RIS, BIS of SIS kunnen worden gearchiveerd.

Voorbeeld whitepaper

Burgerparticipatie

De beginnersgids voor digitale participatie

Deze gids biedt een inleiding in de fundamenten van digitale participatie en is handig voor ieder lid van de democratie. Het leggen van een stevige basis voor je participatieproject vormt ten slotte de sleutel tot het behalen van succes in jouw organisatie.